interreg

Techmagasinet

Generelt

Forkæl din malteser med vores unikke plejeprodukter

Vores blide renseprodukter er udviklet specielt til at pleje din malteser på en skånsom måde. Produkterne indeholder nænsomt udvalgte ingredienser, som effektivt fjerner snavs og uønsket lugt uden at irritere din hunds sarte hud. Den bløde konsistens gør det nemt at massere produktet ind i pelsen, så din malteser føler sig forkælet og ren. Brug renseprodukterne regelmæssigt for at holde din hund velplejet og komfortabel.

Ekstra pleje til det bløde pels

Maltesere har en særlig blød og silkeagtig pels, som kræver lidt ekstra pleje for at holde den i topform. Vores specielt udviklede plejeprodukter er designet til at give din malteser den optimale pleje, så den bløde pels bevarer sin glans og blødhed. Se vores tilbud på plejeprodukter til en malteser og find de produkter, der passer perfekt til din hunds behov.

Naturlige ingredienser for en sund pels

Vores plejeprodukter indeholder udelukkende naturlige ingredienser, der er skånsomt udvalgt for at give din malteser en sund og skinnende pels. Vi bruger eksempelvis kokosolie, sheasmør og vitamin E, som alle har en blødgørende og fugtgivende effekt på pelsen. Derudover indeholder vores produkter Foder til din skønne malteser, som er rig på omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der medvirker til at holde pelsen smidig og glansfuld. Med vores naturlige plejeprodukter kan du være sikker på, at din malteser får den bedste pleje.

Effektiv afhjælpning af kløe og irritation

Vores unikke plejeprodukter er udviklet specielt til at afhjælpe kløe og irritation hos din malteser. Den beroligende og fugtgivende formel indeholder naturlige ingredienser, som effektivt lindrer ubehag og genskaber din hunds naturlige hudbalance. Regelmæssig brug af produkterne vil hjælpe med at forebygge generende symptomer og holde din malteser behagelig og sund i pelsen.

Forebyg filtdannelse med vores specielle børste

Vores særlige børste er designet til at forebygge filtdannelse hos din malteser. Den bløde, men effektive børste fjerner nænsomt dødt hår og skæl, så pelsen forbliver smidig og glansfuld. Børsten er let at bruge og giver dig mulighed for at pleje din hunds pels regelmæssigt, så du kan holde den i topform. Med denne børste kan du nemt og hurtigt vedligeholde din malteser’s pels og forhindre, at den filtrer sammen.

Giv din malteser en frisk duft med vores parfumefri produkter

Vores parfumefri plejeprodukter er den perfekte løsning, hvis din malteser har følsomme lunger eller hud. Vores shampoo og balsam er fremstillet med naturlige ingredienser, der giver en frisk og ren duft uden at belaste din hunds krop. Produkterne er skånsomt formuleret, så de ikke irriterer eller udtørrer pelsen. Din malteser vil nyde at blive forkælet med vores blide og effektive produkter, der holder dens pels sund og gylden.

Skånsom pleje til følsom hud

Vores plejeprodukter er specielt udviklet til at pleje din malteser’s følsomme hud. Ingredienserne er nænsomt udvalgt for at undgå irritation og sikre en blid og effektiv pleje. Produkterne indeholder naturlige, beroligende stoffer som aloe vera og sheasmør, der fugter og beskytter huden. De er fri for parfume, farvestoffer og andre tilsætningsstoffer, der kan forårsage ubehag. Med regelmæssig brug vil din malteser nyde godt af en glat, smidig og sund pels.

Professionelle tips til en strålende pels

For at holde din malteser’s pels strålende og sund, anbefaler vi at børste den regelmæssigt med en blød børste. Dette hjælper med at fjerne løst hår og holde pelsen ren og glat. Brug også en mild hundeshampo, når du bader din hund, og sørg for at skylle grundigt for at fjerne alle rester. Afslut med en fugtgivende konditioneringsmiddel for at gøre pelsen blød og silkeagtig. Med disse enkle trin vil din malteser fremstå velplejet og indbydende.

Vedligehold din maltesers pels med vores lette spray

Vores lette spray er det perfekte værktøj til at vedligeholde din maltesers pels. Den indeholder nærende ingredienser, som hjælper med at bevare pelsens glans og blødhed. Sprøjt blot lidt spray på en ren børste og børst forsigtigt gennem pelsen. Det fjerner snavs og rester, samtidig med at det tilfører fugt og beskytter hårene. Din malteser vil nyde den bløde og silkebløde pels, som sprøjten giver. Produktet er skånsomt og egnet til regelmæssig brug.

Opdag vores komplette serie af plejeprodukter til din malteser

Vores serie af plejeprodukter er udviklet specielt til at tage hånd om din malteser’s særlige plejebehov. Fra blid shampoo til fugtgivende conditioner, har vi alt, hvad din firbenede ven har brug for. Vores produkter er fremstillet af naturlige ingredienser, som er skånsomt udvalgt for at sikre din malteser’s velvære. Uanset om det er et intenst rengøringsritual eller en daglig pleje, har vi løsningen, der vil få din malteser til at føle sig forkælet og fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.