Gå til indhold
FORSIDEN | Auf Deutsch | OM SITET | LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

Interreg4a.dk

BÆREDYGTIGHED

ForsidepilBæredygtighed

Bæredygtighed

Projekterne lever videre! Her på siden finder du et par eksempler på, hvordan projektpartnere viderefører deres aktiviteter og resultater. 


Innovation og vedvarende energi – en styrkeposition for grænseregionen

Kilde: FURGY
Kilde: FURGY

Partnerne bag projektet ”Future Renewable Energy” (FURGY) udvider nu det grænseoverskridende samarbejde indenfor innovation og vedvarende energi under INTERREG 5A – læs mere om det nye projekt FURGY Clean Innovation her.

_______________________________________________________________________________
 

Kultur kender ingen grænser

Kilde: KulturDialog
 Kilde: KulturDialog

KulturDialog bygger videre på de gode erfaringer med kultur som metode til at overvinde barrierer og grænser og udvider nu arbejdet med kultur og mennesker i grænseregionen under INTERREG 5A – læs mere om det nye projekt KursKultur her.


Øget fokus på biogas som alternativ og bæredygtig energikilde

LargeScaleBioEnergyLab

Projektet "LargeScaleBioEnergyLab" videreudvikler de innovative resultater, som blev opnået i løbet af projektperioden. Samarbejdet fortsættes i en udvidet partnerkreds med støtte fra INTERREG 5A. Målet er at styrke biogassektoren som en økonomisk, økologisk og miljømæssig bæredygtigt alternativ energikilde. Læs mere om det nye projekt her

 


Make me care!
5 lærerige dage fyldt med ideer og pitching

SPICE
Kilde:SPICE.

SPICE fortsatte i 2015 de gode erfaringer med sommerskoler omkring iværksætteri. I Berlin lærte danske og tyske unge  iværksættere over 5 dage at forfine en ide, at udvikle en start-up strategi, at udvikle en business model og at pitche ens ide.

Læs mere på hjemmesiden og Facebook.

-----------------------------------------------------------------------------

jUNGzuSAMMEN: En succes også i 2015 / 2016!

jUNGzuSAMMEN

Kilde: jUNGzuSAMMEN.

jUNGzuSAMMEN, som udspringer af projekt Dybbøl 2014, var igen en succes i både 2015 og 2016. På ungdomsmødet blev der indsamlet en bred vifte af ideer og forslag vedrørende grænseregionens fremtid, som blev præsenteret i Landdagen Slesvig-Holsten.

Læs mere på Facebook.


Nominering til Health Award

Mad og bevægelse

Kilde: Mad og bevægelse uden grænser

INTERREG 4A-projektet "Grænseoverskridende kompetencenetværk: Nye perspektiver med henblik på opnåelse af varige kompetencer på ernærings- og bevægelsesområdet" - eller blot: "Mad og bevægelse uden grænser" - er blevet nomineret til "European Health Award". Prisen fremmer grænseoverskridende samarbejde på sundhedsområdet og initiativer til både forebyggelse og behandling, og INTERREG 4A-projektet er blandt favoritterne.

Læs mere om projektet "Mad og bevægelse uden grænser".

Læs mere om "European Health Award".


Projektresultat får topkarakterer

Kilde: Musik og Religion.

INTERREG 4A-projektet "Musik og Religion mellem Ribe og Rendsburg" har fået absolutte topkarakterer i forbindelse med indspilning af projektets musik. På det tyske site "klassik heute" får CD'en intet mindre end 10 ud af 10 stjerner i alle 3 kategorier. Læs mere her.
 


 
Siden er sidst opdateret 24-5-2017
Regional Udvikling

INTERREG 4A

INTERREG 4A Slutrapport

         Slutrapport
 
 
Projektbeskrivelser 4A slutrapport
     Projektbeskrivelser
 
 
 

INTERREG 5A


Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@regionsyddanmark.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00